IoT-utveckling och inbyggda system

Finurliga IoT-lösningar av Appetin

Vi satsar på Internet of Things och hur man kan använda sig utav det i framtidens affärssystem, nya produkter och koncept.

En uppkopplad kaffebryggare som lagrar information i ”molnet”, och en app i mobilen som visar statistik. Så ser ett typiskt Internet of Things-projekt ut, och sådana lösningar tar vi fram åt ditt företag på nolltid.

Det är en speciell känsla att fysiskt hålla i den idé som man kanske tidigare har haft i huvudet i flera år. Inbyggda system och uppkopplade enheter är därför väldigt belönande för alla involverade att ta fram, testa och lansera på marknaden.

Appetin tar fram tekniska lösningar, bygger prototyper, utvecklar all mjukvara och sätter upp server-lösningar (oftast i molnmiljö).

Vi har bland annat erfarenhet av Bluetooth, NFC, iBeacon, Arduino, men har även byggt egna simulatorer för det mesta inom sensorik, robotik och digital elektronik.

Kontakta oss så diskuterar vi mer hur Appetin kan hjälpa ditt företag moderniseras och effektiviseras med hjälp utav stabila och coola IoT-lösningar.

Mer om Internet of Things

Relaterat

Vad kan vi hjälpa dig med?
Apputveckling - IoT-utveckling - Fintech-utveckling - Systemutveckling