Utveckling av moderna affärssystem som är enkla att förstå

Appetin fixar avancerade affärssystem.

Idag kan något så enkelt som en ringklocka vara uppkopplad. Det går att integrera mot banker på ett helt annat sätt. Trender som Internet of Things (IoT) och Fintech har stressat på utvecklingen, och fler och fler inser hur klumpiga och komplexa de gamla affärssystemen är.

Appetin är en apputvecklare med 15 års erfarenhet av systemutveckling. De senaste åren har vi specialiserat oss på det växande behov av moderna lösningar som idag finns.

Moderna affärssystem och stora interna system för företag behöver inte vara så stora som det låter. Vi tar fram enkla, modulära, skräddarsydda lösningar som använder sig av befintliga tekniker och standarder. Våran expert på systemarkitektur pusslar ihop allt och våra programmerare kopplar samman allt. Med hög kompetens och erfarenhet inom Internet of Things kan vi även ta fram hårdvara som du behöver till din verksamhet, t.ex. elektroniska taggar eller styrdon för eran verksamhet.

Vad får man om man kombinerar IoT-hårdvara, big data och fintech med erat företags behov? Förhoppningsvis stora långsiktiga besparingar och ett enkelt och flexibelt sätt att driva verksamheten vidare på. Kontakta oss för att diskutera!

Tjänster

Vad kan vi hjälpa dig med?
Apputveckling - IoT-utveckling - Fintech-utveckling - Systemutveckling